RAZspa Hand Cream
260 kr 230 kr Kjøp
Tilbud!

RAZspa Hand Cream

230 kr

-12%

På lager

Kjøp dette produktet og tjen 230 Poeng!

Fri frakt på alle ordre over 499,-

  • Rask levering 1-3 virkedager
  • Norsk nettbutikk ingen tollgebyr

Beskrivelse

RAZspa Hc HANDCREAM 75 ml
Bestselger håndkrem.

Naturlige danske råvarer.

HVA ER DETTE: Ekstremt rik og nærende, men ikke fettet håndkrem som øyeblikkelig beroliger, gir næring og gir næring til tørre, røde og sprukne hender. Absorberes raskt, og lar hendene være myke, smidige og beskyttet mot dehydrering samt vann og vind. Utviklet spesielt for det tøffe nordiske klimaet.
HVA INNEHOLDER DEN, OG HVA KAN DEN Organiske kamilleekstrakten fra Nordsjælland, og den organiske epleekstrakten fra Langeland, la hendene være myke, smidige og beskyttet mot tørking, vann og vind. Innholdet av kamille i den pleiende azulen er fantastisk, for å berolige rødheten og hele ripene og sårene. Epleekstraktet er pakket med naturlige vitaminer og mineraler, så de bør ikke tilføres unaturlige. Det gjør dem også lettere å feste seg til epleekstraktet og trenger raskere inn i huden. Panthenol er en provitamin B5, som betyr at når den trenger inn i huden blir den B5 helt ned til der du trenger den. B5 bidrar til å redusere rødhet og betennelse. Glyserin er en naturlig forekommende sukkeralkohol som hjelper essensielle fettstoffer raskt inn i huden. Det er derfor du ikke blir feit etter å ha brukt denne håndkremen.
HVA ER RESULTATEN Myk, smidig hud på hender, albuer og føtter
Slik bruker du det For hender, føtter og tørre albuer. Bruk bare litt krem, da den er veldig lett å bruke. Påføres helst etter hver vask. Den kan også brukes på kinnene når den er kald og vind. ◾Hvis ekstrem tørr hud anbefaler jeg å bruke Mint
Psoriasis kan hjelpes med Ai Anti-irritasjon på et par bomullshansker morgen og kveld, etterfulgt av Hc Hand Cream resten av dagen. Reparer for neglebånd med Hc Håndkrem før du går ut i kulde og blåser. Lavendel Skrubbe for å fjerne jord og rusk etter hagearbeid, og deretter din Hc Håndkrem.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “RAZspa Hand Cream”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *